close
خرید هاست افزونه وردپرس
loading...

دانلود رایگان فایل

mostafa بازدید : 8 شنبه 23 دی 1396 زمان : 4:09

روش نگهداری شیر، نگهداری از شیر پاستوریزه - خانه داری آکا

شیر مادر - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد

مقاله ای کامل در مور شیر و لبنیات وروش های نگهداری آن

باید و نباید های نگهداری از شیر مادر - مجله پزشکی دکتر سلام

BİLİMSEL - آنچه بايد درباره شير بدانيم. قسمت اول /شير و پنير/ (علمي)

دانستنی‌های مفید درباره شیر - همشهری آنلاین

شرایط خرید و نگهداری قوطی شیر خشک | مادرشو

تفاوت شیر پاستوریزه و استریلیزه - مجله غذا

مقاله ارزیابی روش های جدید پاستوریزاسیون برای تولید شیر با ماندگاری ...

مديريت تحقيق و توسعه - شیر

این محصول در قالب ورد (WORD) و قابل ویرایش در 19 صفحه تهیه شده است. در بخش زیر برای اطلاع بیشتر از محتویات این فایل و اطمینان از خرید، مطالب چند صفحه آورده شده است. با مطالعه این بخش با اطمینان بیشتر خرید کنید. لینک دانلود پایین صفحه شیر دوشیده شده ابتدا به یک مخزن سرباز منتقل شده که قبل از ریخته شدن در این مخزن از توری های گیرنده مواد اضافی گذر می کند. بهتر است این مخزن سر بسته باشد تا تبادل حرارتی با هوای بیرون صورت نگیرد و در مصرف انرژی صرفه جویی شود. بعد از آن شیر از فیلتر مخصوصی که در درون لوله ها قرار دارد عبور می کند. سپس به صفحه خنک کننده منتقل می شود. نحوه کارکرد این صفحه بدین شکل است که آبی که در یخچال خنک شده، در یک صفحه و شیر در صفحه دیگر و صفحه بعدی دوباره آب 1-0 درجه قرار دارد. در واقع شیر برای خنک شدن بین دو صفحه آب قرار دارد. شیر چند صفحه را به این شکل طی می کند تا در هنگام خروج به دمای 4 درجه سانتیگراد می رسد. و اگر شیر به این دما نرسد ورود شیر قطع شده و شیر یک بار دیگر همین مسیر را طی می کند. سیستم خنک شدن آب در یخچال نیز تقریباً به همین ...

روش نگهداری شیر پاستوریزه و روش نگهداری شیر تازه گاو و روش نگهداری از شیر مادر و اصول نگهداری شیر مادر و روش نگهداری شیر مادر را در آکاایران ببینید.

۱ سودها; ۲ ماندگاری; ۳ شیر مادر در آموزش اسلامی; ۴ نظر بزرگان دین اسلام درباره شیر مادر; ۵ جستارهای وابسته; ۶ منابع ... شیردهی به نوزاد می‌تواند از سوی مادر خودش باشد که در این صورت، این معمول ترین روش شیردهی خواهد بود، البته ممکن است مادر به صورت مستقیم شیر ندهد بلکه توسط ... شیر مادر می‌تواند برای استفاده تا مدتی نگهداری شود.

مقدمه. شیر باارزش‌ترین ماده غذایی است که تقریباً کلیه مواد لازم جهت رشد و ادامه زندگی انسان را دارا بوده و اهمیت آن بخصوص در مورد تغذیه و رشد کودکان مشهود است و تنها ماده غذایی است که می‌تواند بطور متعادل اکثر نیازهای غذایی انسان را تأمین کند. پروتئین شیر کلیه اسیدهای آمینه ضروری لازم برای بدن را داراست. میزان مصرف سالانه مواد ...

مادران شاغل گاهي لازم مي‌شود شير خود را بدوشند و به وسيله فنجان، قاشق، قطره‌چكان، سرنگ و يا حتي لوله معده به كودك بخوراند اصول و نگهداری این شیر را در.

به همین منظور جهت تولید شیر ممتاز و مرغوب می بایست با رعایت اصول بهداشتی مربوط به نگهداری ،تغذیه ،دوشش گاو شیری از آلوده شدن شیر با میکروبهای مذکور جلوگیری نمود ضمن اینکه درجه حرارت شیر را بطور سریع کاهش داد.در فصل های بعدی راههای آلودگی شیر خام و نحوه پیشگیری از آلوده شدن شیر خام توضیح داده خواهد شد. برنامه سوم.

16.10.2013 - نکته مهم‌تر آن‌که به محض باز کردن بسته‌بندی این شیرها و تبادل هوایی در آن، شرایط ماندگاری آن همچون سایر شیرهای پاستوریزه شده و تنها به مدت دو تا سه روز آن هم در داخل یخچال قابل نگهداری است. پس بهتر آن‌که برای مصرف روزانه از شیرهای پاستوریزه استفاده کنید. شیر کم‌چرب، مغذی‌ترین نوشیدنی. به طور طبیعی چربی ...

از آنجا که تولیدکنندگان شیر خشک ملزم به تجزیه و تحلیل هر بسته به منظور بررسی سطح مواد مغذی و تعیین تاریخ انقضا برای نگهداری از شیر خشک هستند، کار شما کمی راحت‌تر خواهد بود. اما با تمام اینها لازم است ابتدا نظر پزشک کودکتان را در مورد شیر خشک مناسب بپرسید. در این مطلب می‌توانید با شرایط خرید شیر خشک و چگونگی ...

از طرفی چون این محصولات دارای قابلیت نگهداری زیاد بوده و احتیاج به یخچال و سرمای خاصی ندارند، از این رو برای خرده فروشی ها و مصرف کننده نیز بسیار مناسب می باشند. پس محاسنی که فرآورده های استریلیزه شده شیر دارند، شامل دستیابی به بازارهای وسیع و جدید مصرف و قابلیت توزیع راحت در مسافت های طولانی است. برای حمل و نقل آن ها ...

پاستوریزاسیون فرایندی است که برای تولید محصولی با کمترینامکان خطرات ناشی از میکروارگانیسم های بیماری زای شیر به کار گرفته می شود که به وسیله حرارت دادن ...

شیر خام (Row milk): عبارت است از مایع مترشحه حاصل از دوشش کامل پستان دام سالم حداقل چهار روز پس از زایمان که با اصول صحیح، تغذیه و نگهداری شده باشد و در شرایط بهداشتی (مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره ۵۵۶۱) دوشیده شده و تحت هیچ شرایطی آب یا ماده دیگری به آن اضافه یا از آن کسر نگردیده باشد. همچنین شیر خام باید فاقد آغوز ...

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 159

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    آمار سایت
  • کل مطالب : 142
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 10
  • باردید دیروز : 114
  • گوگل امروز : 1
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 230
  • بازدید ماه : 401
  • بازدید سال : 7019
  • بازدید کلی : 7019
  • آخرین نظرات
    کدهای اختصاصی